Stefanie Bussing

_VES3257-stefanie-bussing-web

Stefanie Bussing is de drijvende kracht achter Counseling- en Healingpraktijk ‘Be all you can Be’. In 2009 is zij met haar praktijk gestart, vanuit de intentie om mensen te begeleiden in hun groei naar een vitaal leven.

 

“Persoonlijk zou ik het een geschenk vinden als
ieder mens zijn vitaliteit en kracht kan voelen
om van daaruit zijn Essentie te Leven.
Ik geloof dat
het Bruto Nationaal Geluk daardoor enorm zou toenemen en daar draag ik graag aan bij.”
 ~ Stefanie

 

Stefanie is een vakvrouw met een onschatbare bron aan systemische kennis en ervaring op het gebied van lichaam en gezondheid. Zij heeft zich, mede ingegeven door haar eigen zoektocht rondom vitaliteit, gespecialiseerd in het opstellingenwerk bij ziekte en gezondheidsvragen en in het systemisch lichaamswerk (opstellingen in en via het lichaam). Het lichaamsgericht werken heeft haar geleerd dat het lichaam steeds weer een poort is naar diepe transformatie, waarin oude patronen daadwerkelijk los kunnen laten.

Wat deelnemers haar steeds teruggeven is dat zij in haar begeleiding en aanwezigheid een rust uitstraalt die veiligheid biedt en helpt om het daadwerkelijk aan te durven gaan. Om werkelijk in het lichaam te voelen en te kijken naar confronterende en soms pijnlijke vragen over gezondheid, leven en dood. Naar datgene wat je uit het leven terugtrekt. Om zo de beweging naar de eigen levenskracht weer te kunnen maken.

Ervaring

Stefanie studeerde sociale wetenschappen, werkte een aantal jaar op het gebied van organisatieverandering, maar merkte al snel dat dit haar weg niet was. In haar eigen reis naar binnen, kwam ze naast Tri-Energetic counseling, en Reconnective Healing op het pad van Familieopstellingen en volgde in 2009 de jaaropleiding bij de Academie. Gegrepen door dit werk verdiepte ze haar kennis bij Stephan Hausner en kwam uiteindelijk in aanraking met het opstellen via het lichaam bij Connie van der Arend.

In dit systemisch lichaamswerk ging voor haar direct een deur open, waarbij alle tot dan toe opgedane kennis en ervaringen bij elkaar kwamen in een manier van werken die als van nature door haar heen stroomt.

Stefanie begeleidt mensen zowel individueel als in groepen. Ze geeft regelmatig dagworkshops, intensives/trainingen als ook de verdiepingscursus ‘Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen’. Daarnaast geeft ze webinars en schrijft ze regelmatig over haar werk.

“Dat is waar de magie gebeurt, in het aanwezig zijn en erbij zijn, zonder dat er iets hoeft te veranderen.” ~ Stefanie

Stefanie aan het woord

“Wat me vanaf het begin heeft geraakt is de eenvoud en helende werking van het opstellingenwerk, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Dat we enkel hoeven waar te nemen en te luisteren naar wat het veld aan informatie geeft over hardnekkige patronen en complexe vragen in ons leven. Dat, dat is waar de magie gebeurt, in het aanwezig zijn en erbij zijn, zonder dat er iets hoeft te veranderen.

Dit is ook mijn eigen reis geweest en nog, om steeds weer aanwezig te zijn hier en nu in mijn lichaam, met dat wat er is en om van daaruit de beweging van het leven te volgen. Me in vertrouwen te laten leiden door het leven.

In mijn praktijk ligt de focus op ondersteuning van mensen die hun vitaliteit en kracht door omstandigheden even niet meer zo goed voelen. Daarbij richt ik me specifiek op:

  • Mensen met vragen over Gezondheid, ziekte en het Aanwezig Zijn en voelen in hun lichaam (waaronder ook mensen met kanker en hun directe naasten).
  • Mensen die te maken krijgen met (mogelijk) verlies van werk. (vitaliteit in werk en meesterschap over jouw eigen loopbaan)
  • Vrouw Zijn en Vrouwelijk Leiderschap.

In het kader van you teach what you have to learn is Be all you can Be ook mijn eigen levensmotto en dit blog neemt je mee in mijn bespiegelingen over verschillende onderwerpen die hier voor mij mee samenhangen. Dit blog bundelt tevens de updates die ik eerder op verschillende andere blogs heb geschreven.”

Voor meer informatie over mijn praktijk kijk je op mijn website of mail/bel naar stefanie@beallyoucanbe.nl /06 48 10 27 16.

_MG_1631
Graag ontmoet ik je.

warme groet,

Stefanie Bussing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.