Nieuwjaarsaanbieding Cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

Nieuwjaarsaanbieding geldig t/m 6 januari

Voor de cursusgroep die start op 17 & 18 mei 2019
Heb je hem al een paar keer voorbij zien komen en weet jij nu al dat je in de volgende groep deel wilt nemen aan de cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen? Schrijf je dan voor 6 januari a.s. in door me een mail te sturen naar stefanie@beallyoucanbe.nl. Je ontvangt dan als bonus een individuele sessie twv € 230 EN je betaalt geen € 1495 maar € 1245 (excl btw).

cursus systemisch lichaamswerk
Het hervinden en leven van jouw levenskracht 
Daar waar de levensstroom niet vrij kan stromen is dat merkbaar in ons lichaam, soms zelfs zo dat we ziek worden. Hoe ervaar jij jouw lichaam en de levenskracht die daar doorheen stroomt? Voel jij hoe ze vrij door jouw lichaam stroomt en vorm geeft aan jouw leven? Of merk je dat ze ergens stagneert in jou?

Tijdens de cursus maken we een innerlijke reis van binnen naar buiten, waarin we vanuit het luisteren naar de taal van ons lichaam en onze cellen en de verstrikkingen die we daarin nog tegenkomen bewegen naar een voluit leven en manifesteren in de buitenwereld.
Deze verdiepingscursus ´systemisch lichaamswerk & ziekteopstellingen´ is bedoeld voor opstellers en mensen met ruime ervaring met opstellingen. Voor wie het verlangen heeft om een innerlijke reis in en door het lichaam te maken naar de volheid van het leven en tegelijkertijd het opstellingenwerk via het lichaam en het opstellingenwerk bij ziekte wil leren begeleiden.

Data groep 5

Blok 1 – vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019
Blok 2 – vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019
Blok 3 – vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019
Blok 4 – vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019
Blok 5 – vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019

Lees hier verder alle informatie over de cursus

Graag ontmoet ik je.

Warme groet

Stefanie Bussing

Stefanie over het systemisch werk:
“Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Mijn werk en specialisme weerspiegelen direct ook de reis die ik zelf ben gegaan en nog ga in het aanwezig zijn met dat wat is.”

W. http://www.stefaniebussing.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter praktijk ‘Be all you can Be’. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van opstellingen in relatie tot ziekte en gezondheidsvragen en het blootleggen van het zielvolle perspectief daarbinnen. Het lichaam en het aanwezig zijn in het lichaam vormt voor Stefanie de basis van waaruit ze werkt. Zij gebruikt in haar begeleiding het opstellingenwerk in combinatie met lichaamswerk, een krachtige combinatie die steeds weer laat zien dat de lichaamsgerichte benadering helpt om de zielsbeweging uit de opstelling te integreren in het lichaam. Iets wat vaak direct voelbaar (en tastbaar) is voor de vraagsteller.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), systemisch (ziels)werk via het lichaam, The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Aangesloten bij Bewust Haarlem 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.